Upptäck specialerbjudanden på utvalda Indie Campers road trips. Få 20 % rabatt på husbilsuthyrning ut 2021!

Hyra husbil Paris

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Paris

Ut och fly med upp till 20 % rabatt på hyra av husbil.

Vi vill utforska världen och komma ut på dig ut där! Därför erbjuder vi 20 % rabatt på hyra av husbilar till en rad olika av våra favoritresor. Erbjudandet är begränsat till 2021 bilresor!

2 000+ husbilar över hela Europa och USA
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indies flotta)

Gratis avbokning och flexibel betalning

På de flesta husbilar på vår marknadsplats kan du avboka upp till 48 timmar före resan! Du kan också välja att bara betala 20% i förskott.

Läs mer

Europas största husbilsflotta

Över 2000 husbilar, campervan och plåtisar kan hyras på 40 platser i 15 europeiska länder. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Den bästa husbilen för dig

A picturesque street view of the Effeil tower

Plåtis Paris

Paris är en stad med ett rikt arkitektoniskt arv. Triumfbågen, Louvren och Notre-Dame de Paris är emblematiska monument över staden. Ändå är Eiffeltornet symbolen för Paris. Den så kallade "Iron Lady", vittnar om en stad som en gång var stark inom metallbearbetning.

Avenue des Champs-Elysées är den mest kända avenyn i världen, men också en av de dyraste. Den sammanlänkar Place de la Concorde med Place Charles de Gaulle och förkroppsligar parisisk lyx. Ändå är andra distrikt som Montmartre, Marais eller Latinkvarteren fantastiska stadsdelar i en trevlig stad, fylld med charm och romantik.

Att hyra husbil i Paris ger dig friheten att besöka hela Paris och dess omgivningar. Ta en bilresa till Châteaux de Versailles och utforska trädgårdarna eller ta en rundtur i slottet och lär dig dess historia. Paris är mer än bara dess centrum. Det finns vackra parker och skogar i utkanterna som är perfekta för husbilsuthyrning.

Att ta sig till Paris

Den franska huvudstaden ligger längs floden Seine i norra delen av landet. Flygbolag som Air France, Ryanair, Transavia och Easyjet fördelas på flygplatserna Roissy-Charles de Gaulle och Orly. Den förstnämnda tar hand om långdistansflygningar, medan den sistnämnda, som är mindre, tar emot lågprisflygbolag. Dessutom nås ringvägen i Paris via motorvägarna A1, A13, A3, A4 eller A6, eller genom att ta vägarna N301, N302, N13 eller N185. Det är även möjligt att ta sig till staden med tåg via stationerna Paris-Montparnasse, Gare de Lyon och Gare du Nord.

Parkering i Paris

De flesta parkeringsplatser i centrala Paris tar ut en avgift efter hur länge man parkerar där. I genomsnitt måste du betala £2,50 för en timme, eller £17 för en dag. Parkeringarna Rivoli och Pompidou ligger i hjärtat av Paris. Men de som väljer att hyra en husbil för att resa till Paris måste parkera utanför staden på grund av höjdbegränsningar. Saemes Parkering vid Porte d'Orléans och Pascher parkering vid Roissy-Charles de Gaulle erbjuder parkering till dem som husbil hyra i Paris.

Årliga evenemang i Paris

  • La fête de la musique: I centrala Paris den 21 juni - En dag då gratis musikkonserter anordnas på offentliga platser i hela staden. Gratis.
  • La fête Nationale: 14 juli - En dag för att fira stormningen av Bastiljen och för att påminna om den franska republikens värderingar. Gratis.
  • Le Salon de l'Agriculture: På Porte de Versailles utställningscenter, februari. En skönhetstävling för husdjur, som hålls under flera veckor. Från €15.
  • Tournoi de Roland-Garros: Slutet av maj. Internationell tennisturnering. Beroende på datum, plats och match varierar biljettpriserna mellan £45 och £255.
  • La Techno Parade: September - Ett musikaliskt evenemang där människor festar på stadens gator. Gratis.

Camping i Paris

  • Camping de Paris: Denna campingplats ligger i den västra delen av staden nära Boulogne-skogen och välkomnar campare och deras campare för i genomsnitt £30 per natt.
  • Campingen Huttopia de Versailles: Söder om Paris kan du bo i din husbil på denna härliga 3-stjärniga campingplats för cirka £34 per natt.
  • Le Beau village de Paris camping, i Villiers-sur-Orge: Campingen ligger cirka tjugo kilometer från centrala Paris. Detta erbjuder dock campare en mycket trevlig, naturskön vistelse. Från €25/natt för 2 personer.

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
En husbilsägare som hyr ut sin husbil till en familj
Staff member wearing mask visor and gloves

Platser där Indie Campers har aktiva depåer för att ta hand om dig

Det är på dessa platser som Indie har alla sina depåer aktiva.

Planera din bilresa till Paris

Bästa tiden att hyra husbil i Paris

Weather graph for average temperatures in Paris
Genomsnittliga temperaturer i Paris per månad

Paris husbilsuthyrning är perfekt för ditt nästa road trip-äventyr om du är ute efter kustklimat men ändå med avstånd från havet. Havsbrisen kommer från längre bort men skapar ofta grått och dimmigt väder över staden. Till skillnad från kuststäderna är klimatet däremot stabilare här. Därför är plötsliga förändringar i vädret relativt sällsynta.

Vintertemperaturerna är i genomsnitt 5 °C, men det kan falla under noll grader på natten. På sommaren är genomsnittet dock runt 26 °C, men topptemperaturer kan ge upp till 30 °C. Under de senaste åren har Paris upplevt extrema värmeböljor under sommarmånaderna. December är den kallaste och regnigaste månaden medan augusti kan stoltsera som årets varmaste månad. Dessa ganska milda väderförhållanden gör staden till en trevlig plats att bo på. Seines stränder, parkerna och köpcentren är mycket livliga hela året.

Den 14 juli, eller Bastiljdagen, är ett nationellt firande. Varje år hålls en militärparad längs Avenue des Champs-Elysées i närvaro av presidenten och många valda tjänstemän. Denna symbol för demokrati hyllas med ett magnifikt fyrverkeri runt Eiffeltornet. Paris är alltid mycket myllrande, som huvudstäder oftast är. Augusti är den bästa månaden att besöka, men tänk på att det mesta kommer att vara stängt. Boendepriserna är också billigare än i juni, juli, september eller oktober.

Indie Campers i Paris

couple enjoying living in a rv

Drömmer du om att bo i en husbil? Vi har lösningen.

Kolla in vår helt nya produkt för långtidsuthyrning av husbilar och boka ditt nya hem på fyra hjul! Du kan skräddarsy hela upplevelsen till oslagbara priser.

Boka nu
Indie Campers
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev