🚀 Oförglömliga äventyr från 1€/natt - utforska mer, betala mindre! →

Hyra husbil Paris

Hyra husbil Paris

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Paris

Festivaler Säsong Erbjudanden 🎆

Spara upp till 20% och ytterligare 5% om du bokar 10 nätter eller mer med koden: FESTIVALS24. Klicka här och läs mer. ✨

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Den bästa husbilen för dig

A picturesque street view of the Effeil tower

Plåtis Paris

Paris är en stad med ett rikt arkitektoniskt arv. Triumfbågen, Louvren och Notre-Dame de Paris är emblematiska monument över staden. Ändå är Eiffeltornet symbolen för Paris. Den så kallade "Iron Lady", vittnar om en stad som en gång var stark inom metallbearbetning.

Avenue des Champs-Elysées är den mest kända avenyn i världen, men också en av de dyraste. Den sammanlänkar Place de la Concorde med Place Charles de Gaulle och förkroppsligar parisisk lyx. Ändå är andra distrikt som Montmartre, Marais eller Latinkvarteren fantastiska stadsdelar i en trevlig stad, fylld med charm och romantik.

Att hyra husbil i Paris ger dig friheten att besöka hela Paris och dess omgivningar. Ta en bilresa till Châteaux de Versailles och utforska trädgårdarna eller ta en rundtur i slottet och lär dig dess historia. Paris är mer än bara dess centrum. Det finns vackra parker och skogar i utkanterna som är perfekta för husbilsuthyrning.

Att ta sig till Paris

Den franska huvudstaden ligger längs floden Seine i norra delen av landet. Flygbolag som Air France, Ryanair, Transavia och Easyjet fördelas på flygplatserna Roissy-Charles de Gaulle och Orly. Den förstnämnda tar hand om långdistansflygningar, medan den sistnämnda, som är mindre, tar emot lågprisflygbolag. Dessutom nås ringvägen i Paris via motorvägarna A1, A13, A3, A4 eller A6, eller genom att ta vägarna N301, N302, N13 eller N185. Det är även möjligt att ta sig till staden med tåg via stationerna Paris-Montparnasse, Gare de Lyon och Gare du Nord.

Parkering i Paris

De flesta parkeringsplatser i centrala Paris tar ut en avgift efter hur länge man parkerar där. I genomsnitt måste du betala £2,50 för en timme, eller £17 för en dag. Parkeringarna Rivoli och Pompidou ligger i hjärtat av Paris. Men de som väljer att hyra en husbil för att resa till Paris måste parkera utanför staden på grund av höjdbegränsningar. Saemes Parkering vid Porte d'Orléans och Pascher parkering vid Roissy-Charles de Gaulle erbjuder parkering till dem som husbil hyra i Paris.

Årliga evenemang i Paris

  • La fête de la musique: I centrala Paris den 21 juni - En dag då gratis musikkonserter anordnas på offentliga platser i hela staden. Gratis.
  • La fête Nationale: 14 juli - En dag för att fira stormningen av Bastiljen och för att påminna om den franska republikens värderingar. Gratis.
  • Le Salon de l'Agriculture: På Porte de Versailles utställningscenter, februari. En skönhetstävling för husdjur, som hålls under flera veckor. Från €15.
  • Tournoi de Roland-Garros: Slutet av maj. Internationell tennisturnering. Beroende på datum, plats och match varierar biljettpriserna mellan £45 och £255.
  • La Techno Parade: September - Ett musikaliskt evenemang där människor festar på stadens gator. Gratis.

Camping i Paris

  • Camping de Paris: Denna campingplats ligger i den västra delen av staden nära Boulogne-skogen och välkomnar campare och deras campare för i genomsnitt £30 per natt.
  • Campingen Huttopia de Versailles: Söder om Paris kan du bo i din husbil på denna härliga 3-stjärniga campingplats för cirka £34 per natt.
  • Le Beau village de Paris camping, i Villiers-sur-Orge: Campingen ligger cirka tjugo kilometer från centrala Paris. Detta erbjuder dock campare en mycket trevlig, naturskön vistelse. Från €25/natt för 2 personer.

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn

Indie Campers i Paris