Perth Indie Campers

Hyra husbil Perth

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Perth

Juli Escapes Erbjudanden 🌞🌴

Spara upp till 20% och ytterligare 5% om du bokar 10 nätter eller mer med koden: SUMMER24.

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Den bästa husbilen för dig

Perth Campervan

Uthyrning av husbilar i Perth

 

Perth är Australiens huvudstad, en glittrande pärla i en stad med livliga stränder, historiska byggnader och ett fantastiskt centrum fyllt med restauranger, butiker och massor av spännande platser att tillbringa en eftermiddag. Det är också det perfekta stället att starta en episk bilresa genom västra Australien. 

Lär känna Perth och kontakta Indie Campers för att hyra en husbil från staden på ditt nästa äventyr.

Nationalparker i Perth-området

Upplev underverket i Perths magnifika nationalparker. Upptäck koalor och utforska slående kristallgrottor i  Yanchep National Park . Förundras över de hisnande Serpentine Falls när du kör din husbil till  Serpentine National Park , bara 55 km från Perth. Och om du vill fördjupa dig i den autentiska australiensiska bushen, bege dig till  John Forrest National Park  i Perth Hills för vandring, cykling och titta på vilda djur. 

Perths kust, sjöar och floder

Den sandiga kusten i Perth är perfekt för att få en riktig australiensisk stranddag. Njut av kristallklart vatten vid  Cottesloe  Beachoch utforska landskapet när du paddlar kajak längs  Swan River . Vildfågelälskare kommer att känna sig som hemma längs de skuggade stränderna i  Lake Monger , där dussintals arter kan ses bland träden och vattnet.

Campingplatser runt Perth-området

Det finns ett brett utbud av campingplatser som är perfekta för avkoppling när du hyr en husbil från oss. Bo ett tag på  Coogee Beach Holiday Park , som erbjuder en grillplats, lägerkök, WiFi och mer. De som vill ha en rustik upplevelse kan bo på  Walyunga National Park , medan familjevänliga  Martin's Tank Campground  är perfekt för dem som reser med barn. 

Enkelresor tillgängliga från Perth

Indie Campers erbjuder ett brett utbud av hyrhusbilar från Perth till spännande destinationer längs  Australiens västkust . Sätt dig bakom ratten och ge dig ut på ett äventyr till Melbourne, Adelaide eller en annan stad med ett av våra bekväma fordon. 

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn

Indie Campers i Perth