Quenstown Indie Campers

Hyra husbil Queenstown

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Queenstown

Juli Escapes Erbjudanden 🌞🌴

Spara upp till 20% och ytterligare 5% om du bokar 10 nätter eller mer med koden: SUMMER24.

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Den bästa husbilen för dig

Queenstown Campervan

Uthyrning av husbilar i Queenstown 

Underbara Queenstown är känt som en av de mest äventyrliga platserna i Nya Zeeland. Om du är en spänningssökare eller naturälskare börjar din drömsemester med att hyra en husbil i Queenstown. Från bungee jumping till historiska gruvstäder finns det något spännande runt varje hörn – och du sitter bakom ratten!

Nationalparker i Queenstown

Queenstowns fantastiska topografi har lett till bildandet av fantastiska nationalparker. Upplev landskapet när du besöker gräsbevuxna fält, öppna stigar för cykling och vandring vid sjön och hisnande kullar och skogar. Vanliga platser att köra till i en husbil i Queenstown inkluderar  Jardine Park Kawarau Falls Scenic Reserve , och  Queenstown Hill Walking Track .

Campingplatser runt Queenstown-området

Många campingplatser runt Queenstown erbjuder bekvämt, naturskönt boende för dig och dina resesällskap. Ta din hyrhusbil i Queenstown till platser som  Queenstown Holiday Park Creeksyde , Queenstown Top 10 Holiday Park. Från robusta utomhusutflykter till lyxiga platser med stugor och fullständiga bekvämligheter har du gott om alternativ.

Se till att kontrollera bokningskraven för varje campingplats innan du ger dig ut. 

Queenstowns kuster, sjöar och floder

Ingenting fullbordar en naturscen bättre än det gnistrande blå vattnet i en sjö eller flod i Queenstown! Besökare kan koppla av vid stränderna av  Lake Wakatipu Lake Alta  och  Moke Lake !

 Enkelresor tillgängliga från Queenstown 

Våra hyrhusbilar i Queenstown erbjuder massor av enkelriktade resor som kan göra ditt nästa äventyr mer tillmötesgående. Oavsett om du gillar en kort weekendresa eller en längre resa erbjuder vi enkelresor från Queenstown för hela familjen. 

Information och krav för att köra från Queenstown

Förare måste vara minst 21 år gamla och ha ett giltigt körkort. Personer som inte är medborgare i Nya Zeeland måste kontrollera lämplig information från sitt land om visum. Nya Zeeland kräver att du visar upp ditt lands körkort samt ett  International Driving Permit (IDP) .

Modeller tillgängliga i Queenstown 

Vi erbjuder ett brett utbud av 2-sitsiga till 5-passagerarmodeller, så att du enkelt kan hyra en husbil i Queenstown. Våra husbilar har bekvämligheter såsom integrerade badrum, kök, myggnät, gasspisar, interiörkök och mer.  Klicka här för att se våra modeller.

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn
Lokala alternativ

Andra städer i närheten

Indie Campers i Queenstown