Njut av hösten i en husbil! Spara upp till 20 % på utvalda resor.

Hyra husbil Reykjavik - Keflavik

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Reykjavik - Keflavik

Fira hösten med upp till 20 % rabatt!

Vill du njuta av hösten i en husbil? Vi har erbjudanden på utvalda resor! Njut av fallande löv från din mysiga husbil med upp till 20 % rabatt!

2 000+ husbilar över hela Europa och USA
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indies flotta)

Gratis ändringar och flexibel betalning

Du kan ändra dina bokningsuppgifter upp till 72 timmar före resan! Du betalar också bara hela beloppet för din bokning 17 dagar före resan.

Läs mer

Europas största husbilsflotta

Över 2000 husbilar, campervan och plåtisar kan hyras på 40 platser i 15 europeiska länder. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Hem Island Reykjavik - Keflavik

Den bästa husbilen för dig

town church in Reykjavik at sunset

Plåtis Reykjavik

Reykjavík är Islands huvudstad och det är landets största och folkrikaste stad. Den består av 6 olika kommuner, Kópavogur, Hafnafjörður, Garðabær, Mosfellsbær, och Seltjarnarnes. Den isländska huvudstaden är populär för sitt mysiga centrum, sina gågator, butiker och den berömda 'Harpa’, ett av Reykjavíks mest slående landmärken. Medan du är i staden föreslår vi att du parkerar din hyrda husbil och skaffar stadskortet, som inkluderar fri entré till många museer och gallerier, alla Reykjavíks pooler och obegränsade bussresor inom huvudstadsområdet.

Att ta sig till Reykjavik

Det är väldigt lätt att köra på Islands vägar med en hyrd husbil. Beroende på varifrån du utgår leder de flesta vägar rakt till Reykjavík. Þjóðvegur 1, eller Väg 1, är den mest använda vägen på Island, eftersom den tar dig till de viktigaste ställena. Trots att Reykjavík är Islands största stad har den inte en egen internationell flygplats. Om du planerar att flyga till Reykjavík kommer du att landa på Keflavíks internationella flygplats, som ligger ungefär en timme (50 km) från Reykjavík. Just nu flyger över 25 flygbolag till Island. Flygtiderna är normalt 3–4 timmar från Europa och 5-6 timmar från USA.

Parkering i Reykjavik

Det är lätt att hitta parkering för din hyrda husbil i Reykjavík. Det finns många parkeringszoner tillgängliga, med kostnader:

  • Zon 2 (Blå): 150 ISK (1,25€ eller $1,50) per timme. Gratis på söndagar.
  • Zon 3 (Grön): 125 ISK (1€ eller $1,19) per timme i 1–2 timmar. 30 ISK (0,25€ per timme efter 2 timmar). Gratis på söndagar.
  • Zon 4 (Orange): 150 ISK (1.25€ eller $1,50) per timme. Gratis på lördagar och söndagar.

 Det finns även parkeringshus, som är billiga och ligger i centrum. Det finns många platser och få bilar, vilket innebär att du inte kommer att behöva kämpa för att få en plats.

 These currencies are irrelevant to the Swedish market, consider using SEK conversion.

Årliga evenemang i Reykjavik

  • Menningarnótt: Augusti - En kulturell nattfestival i Reykjavík. Njut av fyrverkerier med vänner eller familj. Öppet för allmänheten.
  • Gay pride: Augusti - Ett firande för alla av att kärlek är kärlek. Öppet för allmänheten.
  • Sjomannadagurinn: Sjömansdagen - Första helgen i juni. Reykjavík firar fiskets betydelse för det isländska livet. Alla hamnar förvandlas till strandnöjen med traditionella fiskarvisor – Öppet för allmänheten.

Camping i Reykjavik

  • Reykjavík camping: En mysig camping i Reykjavík med pool och många bekvämligheter att njuta av för $19 (16€)/natt.
  • Tjaldsvæðið í Grindavík: Välkomnar alla turister som vill bo i Islands vackra natur, från $16 (14€)/natt.
  • Reykjamörk, Hveragerði: Är ett stort område i staden 'Hveragerði' med naturen rakt framför dig, från endast $12 (10€)/natt.

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn

Indie Campers i Reykjavik - Keflavik

couple enjoying living in a rv

Drömmer du om att bo i en husbil? Vi har lösningen.

Kolla in vår helt nya produkt för långtidsuthyrning av husbilar och boka ditt nya hem på fyra hjul! Du kan skräddarsy hela upplevelsen till oslagbara priser.

Boka nu