🚀 Oförglömliga äventyr från 1€/natt - utforska mer, betala mindre! →

Hyra husbil Rom

Hyra husbil Rom

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Rom

Festivaler Säsong Erbjudanden 🎆

Spara upp till 20% och ytterligare 5% om du bokar 10 nätter eller mer med koden: FESTIVALS24. Klicka här och läs mer. ✨

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Den bästa husbilen för dig

Historical bridge with its reflection on a river

Plåtis Rom

Rom är en av Italiens vackraste städer, en av de platser som gör det möjligt att dyka in i traditionerna och historien i detta underbara land. En livstid räcker inte för att besöka allt, varje hörn döljer en legend eller en berättelse om det förflutna. Definitivt är det mest ikoniska monumentet Coliseum, men det finns många andra mindre kända platser som Orange Garden, en magisk plats där du kan beundra en av de vackraste solnedgångarna över staden. Men Rom är inte bara historia, det är också god mat och kul. Att äta i en av de typiska restaurangerna i centrum är ett måste; Vi föreslår dig Sora Lella, där du kommer att smaka på några av de traditionella rätterna i huvudstaden, som carbonara och amatriciana. Om du vill festa och ha kul, rör dig över till Campo de'Fiori, stadens nattlivscentrum.

Att ta sig till Rom

Roma ligger i den centrala delen av Italien, nära Tyrrenska kusten. Det finns flera sätt att komma dit, men det mest praktiska är med flyg. De två största flygplatserna är Fiumicino och Ciampino, båda ligger inte långt från stadens centrum. Alitalia, Easyjet och Ryanair är de två mest populära flygbolagen, med destinationer över hela världen (tid från London: 2 timmar och trettio minuter). Rom är också väl anslutet av flera motorvägar: A12 tar till Rom från väst, A24 från öster, medan A1 förbinder staden med Milano och Venedig. De två tågstationerna är Tiburtina och Termini, väl anslutna till alla italienska städer och till vissa europeiska huvudstäder. Du måste komma ihåg att pappersbiljetter måste valideras innan du går på tåget med de gula maskinerna vid tågspåret.

Parkering i Rom

Parkering i centrum är den bästa lösningen om du planerar en dagstur till Rom. Parkering Sant'agata ligger nära Piazza Venezia och är öppen från måndag till lördag (Priser: 5 euro per timme- 40 euro per dag). Alternativt hittar du Saba Car Park, som ligger under Villa Borghese och har mer överkomliga priser. (Priser: 2,30 euro per timme - 40 euro per dag). Om du vill parkera utanför staden rekommenderar vi parkeringsgarage Centrale ligger bredvid Vatikanstaten (Dagligt pris: 10 euro) eller Rom Termini Station Parking (Dagligt pris: 16 euro).

Årliga evenemang i Rom

  • May concert: 1 maj - Musikfestival på Piazza San Giovanni i Laterano, med internationella artister i huvudrollen. Gratis evenemang.
  • Filmfestival: Höst - Internationell filmfestival med deltagande av kända artister från hela världen. Priser: 5-10 euro, beroende på evenemanget.
  • RomaSposa: November - Internationell show tillägnad bröllopsklänningen. Den viktigaste av Italien, den äger rum på Palazzo del Congressos palats. Pris: 8 euro.

Camping i Rom

  • Camping Village Flaminio: Det ligger i hjärtat av den antika Naturparken Vejo, några kilometer från centrala Rom. Priser för husbilar: 11 euro per ledig säsong, 14 euro per dag under högsäsong.
  • Camping Village Roma Capitol: I hjärtat av ett skyddat reservat i Castelfusano tallskog, i Ostia Antica. Priser: 30 euro per ledig säsong, 50 euro per dag under högsäsong.
Skrivet av:

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn

Indie Campers i Rom