indie campers san diego roadtrip

Hyra husbil San Diego

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i San Diego

Sommarrea 🌞

Spara upp till 30% på alla Indie Campervans och ytterligare 5% om du bokar 10+ nätter med koden: SALES24.

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Hem USA San Diego

Den bästa husbilen för dig

Indie Campers San Diego campervan

Uthyrning av husbilar i San Diego

Ge dig ut på ett oförglömligt roadtrip-äventyr i San Diego med Indie Campers, där en mångsidig flotta av husbilar väntar San Diego på att höja din reseupplevelse. Oavsett om du är en erfaren vägkrigare eller en nykomling till road trip-världen kan du hyra en husbil i San Diego Indie för att passa dina behov.

 

Indie Campers tar din road trip till nästa nivå med ett brett utbud av husbilsuthyrning i San Diego. Dessa fordon erbjuder den perfekta blandningen av komfort och rörlighet, så att du kan utforska San Diego och dess omgivningar med oöverträffad frihet.

 

Nationalparker i San Diego-området

Njut av de naturliga underverken som omger San Diego genom att besöka kända nationalparker såsom Joshua Tree, Yosemite, Kings Canyon och Sequoia. Med bekvämligheten att hyra husbilar kan du smidigt korsa dessa  ikoniska destinationer  och njuta av deras hisnande landskap i din egen takt.

 

San Diegos kust, sjöar och floder

Upptäck skönheten i San Diegos kust, fridfulla sjöar och slingrande floder på dina villkor. Att hyra en husbil gör att du kan utforska dessa natursköna platser med bekvämligheten av ett hem på hjul, vilket garanterar en personlig och minnesvärd upplevelse.

 

Campingplatser runt San Diego-området

Upplev naturen genom att bo på olika campingplatser i San Diego-området. Från den lugna Hodgdon Meadow till den pittoreska White Tank-campingplatsen erbjuder alternativen en unik campingupplevelse skräddarsydd efter dina önskemål.

 

Enkelresor tillgängliga från San Diego

Ge dig ut på en spännande resa med Indie Campers när du hyr en husbil i San Diego, vilket ger dig friheten att utforska spännande destinationer i hela  Kalifornien  och  USA . Njut av enkelriktade hyresalternativ i Denver, Salt Lake City, Phoenix, San Francisco, Las Vegas, och Los Angeles. 

 

Information och krav för att köra från San Diego

För att köra våra fordon, se till att du är minst 21 år gammal med ett standardkörkort. Icke-amerikanska medborgare bör verifiera  visumkraven . Vår husbilsuthyrning i San Diego inkluderar grundförsäkring, automatisk växel, styrning på vänster sida, en kökssats, domkraft, triangel och västar samt assistans dygnet runt för ett bekymmersfritt äventyr.

 

Upptäck mer om att resa, husbil och hur du hyr husbilar på vår dedikerade blogg:  Campingtips  och  instruktionsguider .

 

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn

Indie Campers i San Diego