Hyra husbil Sardinien

Hyra husbil Sardinien

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Sardinien

Sommarrea 🌞

Spara upp till 30% på alla Indie Campervans och ytterligare 5% om du bokar 10+ nätter med koden: SALES24.

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Mountains with houses, ocean and ships in Sardinia

Hyr en husbil Sardinien

Sardinien är en av de vackraste regionerna i Italien, på grund av dess karibiska stränder och dess inland rikt på vandringsleder och byar att besöka. Ön omfattar 200 km kustlinje, uppdelat i stränder, bukter och små vikar som endast kan nås med båt eller vandringsleder. Bland de vackraste stränderna att besöka rekommenderar vi La Pelosa, omgiven av raukarna i Capo Falcone. Nära denna paradisstrand hittar du en annan destination som uppskattas mycket av turister: byn Castelsardo. För vandringsälskare rekommenderar vi en utflykt till Gorropu Gorges, bland de mest spektakulära i Europa. På Sardinien råder uppenbarligen ingen brist på arkeologiska lämningar, såsom feniciska på Capo Pula.

Överlevnadsguide i Sardinien

 • Hur man säger "Hej!": "Ciao!"
 • Hur man säger "Tack":  "Grazie"
 • Det finns flera dialekter på Sardinien, en för varje stad.
 • Priset för en måltid för två är cirka € 40.
 • Priet på en 0,5 öl är cirka 5 €.
 • "Canto a tenore" är en del av sardisk folklore och finns med under varje byfestival.

Gastronomi i Sardinien

Typiska sardiska rätter är baserade på traditioner och enkelhet men är slående för sin kryddiga och varierade smak. En av de mest traditionella rätterna är agnellurutan e casu, gjord på karausbröd och smakrik sardisk pecorinoost. Sedan har vi malloreddus: Sardisk gnocchi serveras ofta med pecorinoost, sås och basilika. En annan klassisk maträtt är sardisk fregola med musslor, en mycket speciell pasta som liknar cous cous och culurgiones, fyllda dumplings med potatismos toppad med pecorinoost, parmesan, ister, stekt lök och mynta. Till efterrätt föreslår vi att du provar seadas, stekt ravioli fylld med färskost och täckt med varm honung, för att avnjutas med ett gott glas traditionell myrtenlikör.

Årliga evenemang

 • Sant'Antonio Abates fest(Januari): En traditionell festival där magnifika brasor njuts tillsammans med god mat och lokalt vin. Gratis evenemang.
 • Sardisk kavalkad (maj): Folkloristiskt evenemang med hästparader och traccas (traditionellt dekorerade flottar). Gratis evenemang.
 • Wine Festival (augusti): Evenemang som en hyllning till det sardiska röda vinet par excellence: Cannonau. Gratis evenemang.

Camping

 • La Liccia Camping: Denna campingplats har utsikt över en udde några kilometer från Castelsardo. Husbilspriser: €22-26/dag under lågsäsong - €32-40/dag under högsäsong
 • Torre Chia Camping: gränsar till stranden Su Portu och ligger nära flertalet vikar som besöks av rosa flamingos. Husbilspriser: €9.50/dag i lågsäsong - €15.50/dag i högsäsong.
 • Spiaggia del Riso Camping: campingen ligger på stranden med samma namn, kännetecknad av små vita stenar som ris. Husbilspriser: €22/dag under lågsäsong - €35 euro/dag under högsäsong

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn