Upptäck specialerbjudanden på utvalda Indie Campers road trips. Få 20 % rabatt på husbilsuthyrning ut 2021!

Hyra husbil Sardinien

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Sardinien

Ut och fly med upp till 20 % rabatt på hyra av husbil.

Vi vill utforska världen och komma ut på dig ut där! Därför erbjuder vi 20 % rabatt på hyra av husbilar till en rad olika av våra favoritresor. Erbjudandet är begränsat till 2021 bilresor!

2 000+ husbilar över hela Europa och USA
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indies flotta)

Gratis avbokning och flexibel betalning

På de flesta husbilar på vår marknadsplats kan du avboka upp till 48 timmar före resan! Du kan också välja att bara betala 20% i förskott.

Läs mer

Europas största husbilsflotta

Över 2000 husbilar, campervan och plåtisar kan hyras på 40 platser i 15 europeiska länder. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Mountains with houses, ocean and ships in Sardinia

Hyr en husbil Sardinien

Sardinien är en av de vackraste regionerna i Italien, på grund av dess karibiska stränder och dess inland rikt på vandringsleder och byar att besöka. Ön omfattar 200 km kustlinje, uppdelat i stränder, bukter och små vikar som endast kan nås med båt eller vandringsleder. Bland de vackraste stränderna att besöka rekommenderar vi La Pelosa, omgiven av raukarna i Capo Falcone. Nära denna paradisstrand hittar du en annan destination som uppskattas mycket av turister: byn Castelsardo. För vandringsälskare rekommenderar vi en utflykt till Gorropu Gorges, bland de mest spektakulära i Europa. På Sardinien råder uppenbarligen ingen brist på arkeologiska lämningar, såsom feniciska på Capo Pula.

Överlevnadsguide i Sardinien

 • Hur man säger "Hej!": "Ciao!"
 • Hur man säger "Tack":  "Grazie"
 • Det finns flera dialekter på Sardinien, en för varje stad.
 • Priset för en måltid för två är cirka € 40.
 • Priet på en 0,5 öl är cirka 5 €.
 • "Canto a tenore" är en del av sardisk folklore och finns med under varje byfestival.

Gastronomi i Sardinien

Typiska sardiska rätter är baserade på traditioner och enkelhet men är slående för sin kryddiga och varierade smak. En av de mest traditionella rätterna är agnellurutan e casu, gjord på karausbröd och smakrik sardisk pecorinoost. Sedan har vi malloreddus: Sardisk gnocchi serveras ofta med pecorinoost, sås och basilika. En annan klassisk maträtt är sardisk fregola med musslor, en mycket speciell pasta som liknar cous cous och culurgiones, fyllda dumplings med potatismos toppad med pecorinoost, parmesan, ister, stekt lök och mynta. Till efterrätt föreslår vi att du provar seadas, stekt ravioli fylld med färskost och täckt med varm honung, för att avnjutas med ett gott glas traditionell myrtenlikör.

Årliga evenemang

 • Sant'Antonio Abates fest(Januari): En traditionell festival där magnifika brasor njuts tillsammans med god mat och lokalt vin. Gratis evenemang.
 • Sardisk kavalkad (maj): Folkloristiskt evenemang med hästparader och traccas (traditionellt dekorerade flottar). Gratis evenemang.
 • Wine Festival (augusti): Evenemang som en hyllning till det sardiska röda vinet par excellence: Cannonau. Gratis evenemang.

Camping

 • La Liccia Camping: Denna campingplats har utsikt över en udde några kilometer från Castelsardo. Husbilspriser: €22-26/dag under lågsäsong - €32-40/dag under högsäsong
 • Torre Chia Camping: gränsar till stranden Su Portu och ligger nära flertalet vikar som besöks av rosa flamingos. Husbilspriser: €9.50/dag i lågsäsong - €15.50/dag i högsäsong.
 • Spiaggia del Riso Camping: campingen ligger på stranden med samma namn, kännetecknad av små vita stenar som ris. Husbilspriser: €22/dag under lågsäsong - €35 euro/dag under högsäsong

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
En husbilsägare som hyr ut sin husbil till en familj
Staff member wearing mask visor and gloves

Platser där Indie Campers har aktiva depåer för att ta hand om dig

Det är på dessa platser som Indie har alla sina depåer aktiva.

Planera din resa för Sardinien

Bästa tiden att hyra en husbil i Sardinien

Average temperature by month in Sardinia
Medeltemperaturer för i Sardinien månader

Sardinien är en fascinerande ö i Italien och har ett medelhavsklimat, med milda, regniga vintrar och varma, soliga somrar. Sommaren är den bästa säsongen för att besöka Sardinien, på grund av de varma temperaturerna (30-33 °C) som gör att du kan tillbringa långa dagar på de vackraste stränderna på ön, till exempel Cala Mariolu. Men Sardinien förlorar aldrig sin charm, inte ens på vintern, när temperaturen är mild nog (8-11 °C) för att möjliggöra vackra promenader i staden Cagliari eller trevliga besök i de snötäckta bergsbyarna. Höst och vår är milda årstider, som kännetecknas av blåsiga dagar på grund av nordvästlig vind som främst påverkar den västra delen av ön. Trots detta är dessa de idealiska månaderna för att besöka de viktigaste turistattraktionerna i regionen utan att behöva oroa sig för folkmassor.
Sardinien är en underbar region under alla säsonger: det är värt att hyra en husbil och utforska varje skrymsle och vrå. De bästa månaderna att hyra en husbil på Sardinien är april-maj och september-oktober. Under dessa månader är temperaturerna idealiska både för att vandra runt i städerna och för att beundra några av öns naturliga skönheter, som Bidderosa Oasis. Sommaren är den dyraste perioden, på grund av högsäsongen och den stora tillströmningen av turister. Det är dock en idealisk tid för att besöka Sardiniens kuster, kanske genom att hyra en båt och nå dolda stränder som Cala Goloritzé. Vintern är mindre välbesökt, och priserna är ganska låga, så det är den perfekta säsongen för att njuta av stränder som Villasimius, känd för sina rosa flamingokolonier som verkligen gör denna plats suggestiv på vintern.

couple enjoying living in a rv

Drömmer du om att bo i en husbil? Vi har lösningen.

Kolla in vår helt nya produkt för långtidsuthyrning av husbilar och boka ditt nya hem på fyra hjul! Du kan skräddarsy hela upplevelsen till oslagbara priser.

Boka nu
Indie Campers
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev