view of the city of seattle with background of the mountain

Hyra husbil Seattle

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Seattle

Sommarrea 🌞

Spara upp till 30% på alla Indie Campervans och ytterligare 5% om du bokar 10+ nätter med koden: SALES24.

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Hem USA Seattle

Den bästa husbilen för dig

view of the mountain over the lake

Uthyrning av Husbilar i Seattle

Få platser i världen är lika fängslande vackra som USA:s nordvästra Stilla havet. Hyr en husbil från Seattle och upptäck regnskogar som faller på steniga stränder och karga berg som stiger upp ur de platta öknarna. En resa genom PNW är en resa du aldrig kommer att glömma. 

Nationalparker i Seattleområdet 

Seattle självt är omgiven av tre hisnande nationalparker – Mt. Rainier, Olympic och North Cascade National Park – och inom räckhåll för många fler. 

För dem som gillar en utmaning är vandring upp till 14 000-fotstoppen populärt bland många infödda i Seattle. Följ med dem på vandringen till toppen eller välj en av de mindre utmanande, men ändå spektakulära, stigarna att utforska runt bergets bas.

Kör din husbil längs den berömda kustmotorvägen 101 för att nå Olympic National Park. Här kan du ta en kajakpaddlingstur genom havsgrottor, utforska marina tidvattensbassänger eller upptäcka majestätiska valar från klippiga stränder. 

Fortsätt ditt äventyr längs väg 101 till den kanadensisk-amerikanska gränsen där North Cascade National Park ligger. Vandra genom de taggade kaskadbergen för att nå vattenfall och orörda badhål.

Kör din husbil till Vancouver, Kanada, för att se den fantastiska regnskogsoasen Stanley Park, eller bege dig söderut mot San Francisco för att besöka de gamla vulkaniska ruinerna av Lassen Volcanic National Park

Sjöar, Floder och Kust i Seattle-området

Beläget vid kusten har Seattle ingen brist på sandiga och steniga stränder för dig att utforska i din husbil. 

Observera det rika djurlivet och orörda landskapet i Discovery Park strax utanför staden. Njut av avskilda stränder som bleknar in i en tät regnskog vid Richmond Beach Saltwater Park eller stanna vid Madrona Park – en undanskymd strand vid Lake Washington.

När du kör din husbil bort från kusten kommer du att stöta på flera små sjöar, bäckar och floder att utforska. Bara en och en halv timme norr om Seattle är Whatcom Falls en djup, klar badplats med ett vattenfall som lovar att imponera på resenärer i alla åldrar. 

Åk söderut till Lewis River-fallet för att möta vilda blomsterängar, höga cederträd och en myriad av badmöjligheter längs vandringen. Slutligen, ta en lugn tur nerför Green River Gorge för att upptäcka avskilda badplatser och skuggiga picknickområden – en plats som älskas av lokalbefolkningen. 

Camping i Seattle-området

Att ha ett säkert ställe att bo och övernatta på är viktigt för att se till att du är väl utvilad under hela din bilresa med husbil. Seattle har många fenomenala, husvagns- och husbilsvänliga campingplatser, men det är alltid en bra idé att ringa i förväg för att boka en plats eller kolla tillgängligheten. 

Många campingplatser kan bokas upp till 6 månader i förväg, medan andra drivs på en "först till kvarn"-basis. Här är några campingplatser som du kan överväga att bo på i din husbil: Cranberry Lake Campground vid Deception Pass, Steamboat Rock State Park Campgrounds, Grayland Beach State Park Campground och Icicle River RV Resort.

För fler campingtips och vägledningar om vart du ska åka och hur du får ut det mesta av ditt äventyr i Seattle, kolla in vår blogg Indie Campers. Där hittar du fler sätt att göra din husbilsupplevelse extraordinär. 

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn

Indie Campers i Seattle