Hyra husbil Sevilla

Hyra husbil Sevilla

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Sevilla

Juli Escapes Erbjudanden 🌞🌴

Spara upp till 20% och ytterligare 5% om du bokar 10 nätter eller mer med koden: SUMMER24.

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Den bästa husbilen för dig

City rooftop view of a church

Plåtis Sevilla

Sevilla ligger i södra Spanien och är Andalusiens huvudstad. Det är ett måste som lockar miljontals turister varje år. Staden har fått sitt rika historiska och kulturella arv tack vare de otaliga kulturerna som slagits sig ner här genom historien: greker, fenicier, kartager, muslimer och kristna. Alla har bidragit till att göra den historiska stadskärnan till en av de vackraste i Europa och monument som La Giralda, Real Alcazar och Archivo de Indias ingår i världsarvslistan. Du kan även besöka de judiska och moriska kvarteren och stanna vid Torre del Oro på Guadalquivirs strandkant. Området Triana, på andra sidan floden, är en annan av stadens attraktioner, såväl som Isla de la Cartuja eller Barrio de Santa Cruz.

Att ta sig till Sevilla

 

Med tåg: RENFE- tågstationen är perfekt om du vill ta dig till staden från storstäder som Madrid, Barcelona, Valencia och Andalusiens provinser.

I Sevilla finner du ett vägnät med väldigt bra förbindelser till alla Andalusiens provinser och som också har direkta förbindelser till norra Spanien och Extramadura. Det finns även två busstationer vid Plaza de Armas och Prado de San Sebastian.

Sevilla har även en egen flygplats 12 km från staden, vilket gör att du kan vara i centrum på 15 minuter med bil. Du kan också ta flygbussen in till centrum som tar 30 minuter. 

För att ta dig runt i staden kan du använda tunnelbanan, spårvagnarna eller Renfe-pendeltågen. Du kan även hyra cykel (15 €/dag) för att ta dig runt i staden på soliga dagar.

Parkering i Sevilla

Du kan parkera gratis i stadsdelarna San Vicente, San Julian, El Fontanal eller Macarena. Områdena ligger nära centrum och tar inte mer än 15 minuter till fots.

Det finns även parkeringar och betalplatser med ett nät av parkeringsautomater:

  • Havszonen: 1,25 € för en timmes parkering.
  • Blå zonen: 1,70 € för två timmars parkering.
  • Gröna zonen: 2 € för tre timmars parkering. Du måste betala måndag till fredag från 9.00 till 12.00 och mellan 17.00 och 20.00. På lördagar mellan 10.00 och 14.00, samt på söndagar och helgdagar är det gratis.

Det finns även underjordiska parkeringshus som Paseo de Colón, Plaza Nueva och La Magdalena.

Årliga evenemang i Sevilla

  • Aprilfestivalen: Detta är den mest populära festivalen i Sevilla och den äger rum i Barrio de los Remedios där du kan dansa sevillanas, äta fisk och skaldjur och se turer med häst och vagn. Hotellpriserna är väldigt höga och Sevilla är fullt av turister och lokala besökare.
  • Semana Santa (stilla veckan): Äger rum strax innan aprilfestivalen och är en av de mest populära festivalerna vare sig du är troende eller ej. De religiösa samfundens kortegevagnar har för uppgift att bära bilder ur Jesus liv och stannar vid katedralen i Sevilla. Priserna är även vansinnigt höga vid den här tiden.
  • El Rocío: Den äger rum i maj eller juni, beroende på stilla veckan. Virgen del Rocío lockar religiösa grupper från många olika städer att vallfärda till helgedomen i våtmarkerna i Doñana nationalpark. Priserna stiger märkvärt.

Camping i Sevilla

  • Camping la Fundición: Ligger i Cazalla de la Sierra och härifrån kan du starta flera vandringsleder med olika svårighetsgrad. Det finns en restaurang, simbassäng, mataffär och husdjur är tillåtna. Det kostar 20 €/dag med en minimivistelse på två nätter.
  • Camping Villsom: Ligger i Dos Hermanas och kostar 25 €/dag. Det finns en simbassäng, minigolf, mataffär, gemensamt samlingsrum, restaurang och kafé, tvätt och gratis dusch.
  • Camping Dehesa Nueva: Ligger i Aznalcázar och kostar 5–7 €/dag (campa eller husbil). Det finns internet, simbassäng, restaurang och dusch och campingplatsen är åtkomlig för personer med rörelsehinder.

 

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn

Indie Campers i Sevilla