Njut av hösten i en husbil! Spara upp till 20 % på utvalda resor.

Hyra husbil Sicilien

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Sicilien

Fira hösten med upp till 20 % rabatt!

Vill du njuta av hösten i en husbil? Vi har erbjudanden på utvalda resor! Njut av fallande löv från din mysiga husbil med upp till 20 % rabatt!

2 000+ husbilar över hela Europa och USA
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indies flotta)

Gratis ändringar och flexibel betalning

Du kan ändra dina bokningsuppgifter upp till 72 timmar före resan! Du betalar också bara hela beloppet för din bokning 17 dagar före resan.

Läs mer

Europas största husbilsflotta

Över 2000 husbilar, campervan och plåtisar kan hyras på 40 platser i 15 europeiska länder. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

blue ocean with beach and green palm trees in Sicily

Hyr en husbil Sicilien

Sicilien, den största ön i Medelhavet, är en pärla som ska utforskas från topp till botten. Det är ett land rikt på historia men också på naturlig och arkitektonisk skönhet. Det som är mest slående är det majestätiska på arkeologiska platser som Concordiatemplet, ett nästan helt bevarat grekiskt tempel nära Agrigento. Här hittar du några av de mest stämningsfulla stränderna i Italien, till exempel de i Zingaro naturreservat, med fantastiska klippor som har utsikt över havet. Slutligen rekommenderar vi att du tar en rundtur runt Palermo, Taormina och Agrigento, där du kan fördjupa dig i antik historia och konst.

Överlevnadsguide i Sicilien

 • Hur man säger "Hej!": "Ciao!"
 • Hur man säger "Tack": "Grazie"
 • Det finns flera dialekter på Sicilien, en för varje stad.
 • Prisetför en måltid för två är cirka € 40.
 • Priset på en 0,5 öl är cirka 5 €.
 • Konsten att bygga sicilianska vagnar är den viktigaste traditionen på ön, som överlämnas från generation till generation.

Gastronomi i Sicilien

Sicilianska köket är en av de äldsta och mest komplexa i landet, full av smaker rotade i populära traditioner. Symbolen för Sicilien är den sicilianska cannolo, den berömda rullade stekta degskivan fylld med färsk ricotta. En annan maträtt som är mycket älskad av lokalbefolkningen är arancino, en mycket välsmakande kon uppstoppad med panerat och stekt ris. Bland förrätterna rekommenderar vi att du provar pasta alla Norma och pasta med sardiner, typiskt för Palermo. Slutligen, för att avsluta på topp ska du testa likören som heter Fuoco dell'Etna.

Årliga evenemang

 • Infiorata di Noto (maj): Är en berömd händelse där konstnärer skapar fantastiska verk av blommor på lavaplattor. Gratis evenemang.
 • Sant'Agatas fest (februari och augusti): En händelse av global betydelse med hisnande fyrverkerier. Gratis evenemang
 • Sagra dell'Arancia (april): Evenemang för att fira sicilianska apelsiner, med provningar och folkdanser. Gratis evenemang.

Camping

 • La Spiaggetta Camping: Ligger i Sampieri, nära två paradisstränder. Husbilspriser: € 15/dag under lågsäsong - € 20-25/dag under högsäsong.
 • La Palma Camping: Skuggig campingplats vid havet några kilometer från Selinunte arkeologiska park. Husbilspriser: € 15/dag under lågsäsong - € 20/dag under högsäsong.
 • Carratois Camping: Campingplats belägen nära en lång sandstrand med grunt, kristallklart vatten. Husbilspriser: €20-25/dag i lågsäsong - €30-35/dag under högsäsong.

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn
couple enjoying living in a rv

Drömmer du om att bo i en husbil? Vi har lösningen.

Kolla in vår helt nya produkt för långtidsuthyrning av husbilar och boka ditt nya hem på fyra hjul! Du kan skräddarsy hela upplevelsen till oslagbara priser.

Boka nu