🚀 Oförglömliga äventyr från 1€/natt - utforska mer, betala mindre! →

sydney_card

Hyra husbil Sydney

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Sydney

Festivaler Säsong Erbjudanden 🎆

Spara upp till 20% och ytterligare 5% om du bokar 10 nätter eller mer med koden: FESTIVALS24. Klicka här och läs mer. ✨

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Den bästa husbilen för dig

sydney_royal

Uthyrning av Husbilar i Sydney

Glittrande hamnar och tropiska stränder är bara början på vad Sydney har att erbjuda. Dess kustnära läge ger dig tillgång till över 100 nationalparker och oräkneliga hisnande landskap att utforska. Hyr en husbil i Sydney och ge dig ut på din episka Aussie road trip.

Från berg till stränder till öknar, du komemr med säkerhet att fängslas av det majestätiska Sydney i Australien. Sydney ligger perfekt mellan oräkneliga nationalparker och naturreservat. Kör din husbil längs kusten eller i hjärtat för att hitta pittoreska landskap och oändliga äventyr.

Nationalparker i Sydney

Ta din husbil norrut från Sydney till Bouddi National Park. Här kan du titta på valar, cykla längs stranden eller ta en utmanande vandring till parkens berömda skeppsvrak. Fortsätt köra din husbil norrut för att upptäcka ett av världens mest unika marina ekosystem – Stora barriärrevet. Simma med havssköldpaddor och flyt mellan färgglada koraller i Stora barriärrevets marina park.

Om du väljer att åka västerut, hittar du Blue Mountains nationalpark . Promenera i det aboriginska folkets fotspår och upptäck episka vyer och ikoniska vattenfall på detta kända världsarv.

Söder om Sydney parkerar du din husbil i Dharawal National Park och sträcker på benen på en vandringstur ledd av infödingar. Andas i de gamla eukalyptiskogarna som en gång beboddes av Dharawal-folket och bekanta dig med den inhemska floran och faunan i denna otroliga nationalpark.

Med så många alternativ är hyra av en husbil från Sydney ett säkert sätt att säkerställa att din bilresa är full av action. Om du letar efter ännu mer otrolig natur, lägg till Daintree, Ku-ring-gai Chase och Royal National Park till din tur i Down Under.

Sydneys Kustlinje, Sjöar och Floder

Sydney ligger vid kusten och har ingen brist på tillgång till vattnet. Berömda stränder som Bondi Beach och Gold Coast erbjuder livliga och vackra strandalternativ att parkera din husbil vid och utforska. För en mer avlägsen marin upplevelse, lägg din strandhandduk på stranden Queens Beach, Fairlight Beach eller West Head Beach i Ku-ring-gai Chase National Park.

När du har tröttnat på saltvattnet, kör din husbil till Daintree River eller koppla av på klipporna runt sjön St Clair.

Många avskilda sötvattenpooler omger också Sydney. Vi rekommenderar att du lägger till Glenbrook Gorge, Kariong Brook Falls och Victoria Creek Cascades i din lista över måsten för bilturer med din husbil.

Campingplatser runt Sydney

Ett säkert ställe att bo över natten är viktigt när du reser runt Sydney i din husbil. Var du än väljer att bo är det alltid en bra idé att ringa i förväg och boka en plats eller säkerställa tillgänglighet.

Många husbilar som rymmer campingplatser kan bokas månader i förväg, medan andra drivs på en "först till kvarn"-basis. När du reser runt i Sydney-området, kan du överväga att stanna på en av dessa campingplatser för natten: Blackheath Glen Tourist Park, Lake St. Clair Campground, eller Katoomba Falls Tourist park.

När du börjar planera ditt övernattningsboende, se till att kolla in våra campingtips och guider för mer inblick i för- och nackdelar med husbilslivet. 

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn

Indie Campers i Sydney