🚀 Oförglömliga äventyr från 1€/natt - utforska mer, betala mindre! →

Texas landscape

Hyra husbil Texas

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Texas

Labor Day Road Trip erbjudanden! 🚐🌄

Spara upp till 20% och ytterligare 5% om du bokar 7 nätter eller mer med koden: TRAVEL24. Klicka här och läs mer. ✨

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Texas dessert landscape

Allt om skåpbilshyra i Texas

Texas är USA:s näst största delstat och är en mångsidig och vacker plats, rik på historia och unik kultur som inte finns någon annanstans i Amerika. Texas är en av de mest besökta och älskade delstaterna i USA - och en idealisk plats för campare och husbilar - med spektakulära landskap, vackra stränder vid golfkusten och en livlig kulinarisk tradition. Från de världsberömda megastäderna Dallas och Houston till kryssningshamnarna Galveston och Corpus Christi, du kan hitta nästan allt i Texas, inklusive några av USA:s mest hisnande nationalparker.

Platser att besöka

 • Big Bend National Park – Big Bend, som ligger vid gränsen mellan USA och Mexiko och som korsar den majestätiska Rio Grande-floden, tar emot mer än 450 000 besökare per år.
 • South Padre Island – Med över 34 vackra stränder längs golfkusten påminner South Padre Island om Karibien och är ett av de bästa resmålen för vårlovet i USA.
 • Corpus Christi – Corpus Christi har flera vackra stränder, en fantastisk strandpromenad och massor av aktiviteter för hela familjen och erbjuder en livlig men ändå avslappnad atmosfär.
 • Guadalupe Mountains National Park – Om vandring är din passion kommer du inte att bli besviken på de spektakulära vandringslederna i Guadalupe Mountains National Park.
 • The Alamo – Alamo i San Antonio är en av de viktigaste historiska lämningarna i USA:s historia och är kanske den mest besökta och viktigaste historiska platsen i delstaten.

Gastronomi

 • Chicken-Fried Steak – Kyckling som steks i smör innan den grillas till perfektion är förmodligen det mest autentiska och traditionella receptet du bör prova i staten Lonestar.
 • Tex-Mex Everything – Carne de Res, stekta bönor, tortillas con huevos, allt. Texas uppfann bokstavligen det berömda Tex-Mex-köket, och ingen annanstans är det så gott.
 • Chili – I Texas är chili en religion. Med otaliga varianter kan du inte få nog av denna amerikanska klassiker när du är i Texas.

Årliga evenemang i Texas

 • South by Southwest (SXSW) – Den världsberömda årliga SXSW-festivalen visar upp det bästa inom oberoende film, musik, konst och kultur. Biljetterna kostar mellan 260 och 1100 euro.
 • Austin City Limits – Denna årliga konsertserie är en av USA:s största musikfestivaler som lockar fans från hela världen och bjuder på de största stjärnorna i musikbranschen. Biljetterna kostar mellan 120 och 3 500 euro.
 • Fiesta San Antonio – Den kanske största och bästa årliga festivalen i Texas är Fiesta San Antonio, som lockar nästan 3,5 miljoner besökare varje år för sina parader, sin mat och sina live-evenemang. (Inträdet till detta evenemang är gratis)

Camping i Texas

 • Fredericksburg RV Park – Den charmiga staden Fredericksburg är den perfekta platsen för att campa med husbilen. Området erbjuder otaliga aktiviteter och platser att besöka, inklusive ranchar, vandringsleder, museer och historiska platser. Parken har varma duschar, bra Wi-Fi och till och med en djurpark. Från 44 euro per natt.
 • Grand Texas RV Resort – Grand Texas är en av de bästa campingplatserna i Texas och har en stor pool, bubbelpool, gratis kabel-TV och en stor lekplats för barnen. Det finns en djurpark, varma duschar, bra Wi-Fi och allt annat du kan förvänta dig av en förstklassig campingplats. Priserna börjar på 39 euro per natt.
 • Texas 281 RV Park – Med tre spektakulära nöjesparker i närheten är Texas 281 den perfekta utgångspunkten för att utforska det bästa av Texas underhållning. Parken ligger bara några minuter från San Antonios centrum och Alamo och kan vara den mest prisvärda husbilsparken i Texas. Priserna börjar på 34 dollar per natt.

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn