view of Toronto from an outside park

Hyra husbil Toronto

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Toronto

Sommarrea 🌞

Spara upp till 30% på alla Indie Campervans och ytterligare 5% om du bokar 10+ nätter med koden: SALES24.

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Den bästa husbilen för dig

broadwalk over the water of Point Pelee National Park

Uthyrning av Husbilar i Toronto

Hyr en husbil från Toronto och ge dig ut på ett oförglömligt äventyr fullt av berg, floder och kultur. Ta dig tid att köra din husbil genom pittoreska berg, paddla över fridfulla floder och sov under en säng av stjärnor precis utanför räckhåll för stadens ljus.

Nationalparker i Toronto

De fem nationalparkerna som omger Toronto inkluderar olika och fängslande möjligheter att få kontakt med naturen. Dessa gåtfulla parker kommer att lägga till lite magi till ditt kanadensiska husbiläventyr.

Innan du kör din husbil ut ur staden, kolla in Kanadas enda urbana nationalpark – Rouge National Urban Park. Låt dig dock inte luras av det "urbana"; Rogue nationalpark är en fristad för vandrare. Promenera genom hundra år gamla äppelodlingar och genom pulserande våtmarker. Ta dig tid att besöka Torontos sista aktiva gårdsfält och anslut till Torontos rika historia.

Kör din hyrhusbil söder om Toronto för att komma till Point Pelee National Park. Här kan du utforska de frodiga sumpmarkerna med kajak eller till fots. Få nära och personlig med landskapet, hem till över 360 flyttfågelarter. I höst kan du till och med bevittna den stora monarkfjärilens migration.

Nationalparken Pukaskwa är en dold pärla och erbjuder storslagen, orörd natur som du kan utforska. Promenera längs den karga och isolerade vandringsleden längs kusten eller paddla en kanot över det lugna vattnet i Hattie Cove. Denna nationalpark är värd de extra milen i din husbil.

Torontos sjöar och Floder

Torontos mångsidiga ekosystem är ackrediterat för det stora nätverket av vattenvägar som slingrar sig genom den frodiga provinsen Ontario. Paddla, vandra, cykla och slå läger runt dessa intrikata ekosystem som en gång fungerade som de ursprungliga motorvägarna för äventyr och nybyggare över tiden. 

Kör din husbil söderut för att nå de otroliga Niagarafallen, som ligger vid Niagarafloden. Detta massiva vattenfall och den omgivande naturen är ett fantastiskt måste för resenärer som besöker Torontoområdet. 

Mindre kända men inte mindre imponerande, French River erbjduer oändliga möjligheter till vandring, djurliv och fiske. Denna flod ansågs vara ett nationellt världsarv 1985 och har ett prisbelönt besökscenter som är värt ett besök.

Kör din husbil norrut mot Muskoka-regionen för att komma fram till vidöppen vattenutsikt utsmyckad med frodiga öar. Lake Muskoka, Lake Joseph och Lake Rosseau erbjuder unika och till synes oändliga sjöar att utforska.

Om du är villig att köra din hyrbil lite längre är Lake Nipissing en expansiv vattensamling med vindpinade klippor och karga klippöar som erbjuder en stark kontrast till sina frodiga skogsklädda stränder.

Campingplatser i Toronto

När du ger dig ut på din stora kanadensiska roadtrip vill du vara säker på att du har en säker plats att vila och ladda upp för natten. När du letar efter boende är det viktigt att se till att den plats du hoppas bo på är utrustad för att välkomna din husbil.

Många campingplatser tar reservationer upp till 6 månader i förväg medan andra fungerar på en "först till kvarn"-basis. Det är alltid en bra idé att ringa i förväg för att samla information och se till att du har en plats att bo på när det är dags. 

Här är några campingplatser som du kan överväga att bo på under ditt husbilsäventyr: Silent Lake Campground, Como Lake Resort, Penn Lake Campground och Highlands Campground.

När du fortsätter att förbereda dig för din semester, se till att kolla in bloggen Indie Camper för fler tips , tricks och vägledningar för att få ut det mesta av ditt äventyr på vägarna. 

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn

Indie Campers i Toronto