Upptäck specialerbjudanden på utvalda Indie Campers road trips. Få 20 % rabatt på husbilsuthyrning ut 2021!

Hyra husbil Toulouse

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Toulouse

Ut och fly med upp till 20 % rabatt på hyra av husbil.

Vi vill utforska världen och komma ut på dig ut där! Därför erbjuder vi 20 % rabatt på hyra av husbilar till en rad olika av våra favoritresor. Erbjudandet är begränsat till 2021 bilresor!

2 000+ husbilar över hela Europa och USA
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indies flotta)

Gratis avbokning och flexibel betalning

På de flesta husbilar på vår marknadsplats kan du avboka upp till 48 timmar före resan! Du kan också välja att bara betala 20% i förskott.

Läs mer

Europas största husbilsflotta

Över 2000 husbilar, campervan och plåtisar kan hyras på 40 platser i 15 europeiska länder. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Den bästa husbilen för dig

Historical bridge crossing a river

Plåtis Toulouse

Toulouse har smeknamnet "den rosa staden". Det fick smeknamnet efter tegelstenarna som användes till byggnaderna och som vittnar om stadens antika historia, vilket täcker fasadfärgerna i nyanser av rosa och orange. Dessa färger finns på emblem och monument som Capitole, Basilique Saint-Sernin, Hôtel d'Assézat och många andra.

Förutom dessa vackra tegelstenar kan de som hyr en husbil i Toulouse dra nytta av de många soliga dagarna att gå eller cykla längs Canal du Midi. Vissa föredrar att träffa vänner på Garonnes stränder för att skåda Pont Neuf och Dôme de la Grave reflekteras i vattnet.

Att ta sig till Toulouse

Toulouse rankas som den viktigaste staden i Aquitaine-regionen, vilket innebär att det finns många sätt att komma dit. Toulouse-Blagnac flygplats, bara 8 km norr om stadens centrum, är en viktig inkörsport. Transavia, British Airways och EasyJet är alla flygbolag som flyger till Toulouse. Motorvägarna A61 och A64 kommer från medelhavet respektive Atlanten. A62 erbjuder tillgång från nordväst, medan A68 används av besökare som anländer från landets centrum. Ett tåg släpper av passagerare vid Toulouse Matabiau station, bara en kort promenad från stadens centrum.

Parkering i Toulouse

Det finns flera parkeringsalternativ för hyrda fordon i Toulouse. Indigo Matabiau Ramblas parkering nära stationen och Capitole parkering erbjuder båda parkering i stadens centrum för £2,50/€2,90 per timme eller £23,50/€27,60 per dag. Längre från centrum erbjuder Balma-Garmont-parkeringen ett pris på £1,70/€2 per timme och direkt tillgång till tunnelbanan för att nå stadens centrum. Ett annat bra alternativ är Blagnac centrums parkering när spårvagnslinjen passerar precis förbi.

Årliga evenemang i Toulouse

  • Grand Fenetra på stadens torg: I juni - I flera dagar klär Toulouseborna upp sig och visar upp traditionella danser och musik.
  • Toulouse Flamencofestival: I april - Denna festival hedrar vänskapen mellan spanjorerna och Midi-Pyrenéerna. Det är en spännande blandning av kulturer och traditioner.
  • Printemps du Rire: I mars - Hela 15 dagar, under vilka komedistjärnorna tar över Toulouses arenor, till överkomliga priser.
  • Festoval: Iseptember - Under några dagar anordnas rugbyrelaterade evenemang för att introducera en ny säsong av stadens emblematiska sport.
  • Toulouse d'Été: I juli och augusti - Under hela sommaren anordnas konserter av alla slag. Vissa av dem är gratis, medan andra kräver en avgift på £7/€8.

Camping i Toulouse

Innan du åker till den rosa staden är det enklast att planera din ankomst i förväg och boka en campingplats.

  • Camping de la Bourriette: I centrum av Saint-Martin-distriktet tar denna 2-stjärniga campingplats £11,50/€13,50 per natt och person.
  • Camping le Rupé: Längre norrut i staden måste du betala £15/€18 för att bo på denna relativt välutrustade campingplats.
  • Les Violettes campingplats: På väg österut erbjuder denna trestjärniga webbplats priser på upp till £13/€15 per natt under högsäsongen.

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
En husbilsägare som hyr ut sin husbil till en familj
Staff member wearing mask visor and gloves

Platser där Indie Campers har aktiva depåer för att ta hand om dig

Det är på dessa platser som Indie har alla sina depåer aktiva.

Planera din bilresa till Toulouse

Bästa tiden att hyra husbil i Toulouse

Weather graph for average temperatures in Toulouse
Genomsnittliga temperaturer i Toulouse per månad

Staden Toulouse ligger med nästan lika långt avstånd från medelhavet som från bergskedjan Pyrenéerna. Det geografiska läget ger staden ett varierat klimat. Toulouse ligger på slätten och upplever bara något kallare väder då och då. Brittsommaren värmer upp början på vintern i sydväst.

Föga förvånande är januari årets kallaste och minst soligaste månad. Men dess genomsnittliga temperatur på 6 °C vid den här tiden på året är ett bevis på de milda vintrarna som Toulouseborna kan njuta av. Å andra sidan kan sommarens värme vara överväldigande. Juli har en medeltemperatur på 22 °C med toppar på 28 °C. Dessutom bidrar slätten där staden ligger till att öka denna känsla av extremvärme. Värmeböljor är därmed ofta intensiva och kraftiga åskväder är inte ovanliga i regionen. 

Även om antalet besökare fortfarande är relativt högt vid denna tidpunkt, verkar september vara den perfekta månaden att hyra en husbil i Toulouse. Nederbörden är mindre frekvent och temperaturerna är mer uthärdliga. Dessutom ger denna månad plats för många evenemang som kulturarvsdagarna, September Spring och Festoval. Det sistnämnda visar upp den dominerande sporten i Toulouse och i hela sydväst: rugby.

Indie Campers i Toulouse

couple enjoying living in a rv

Drömmer du om att bo i en husbil? Vi har lösningen.

Kolla in vår helt nya produkt för långtidsuthyrning av husbilar och boka ditt nya hem på fyra hjul! Du kan skräddarsy hela upplevelsen till oslagbara priser.

Boka nu
Indie Campers
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev