trondheim_city_card

Hyra husbil Trondheim

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Trondheim

Juli Escapes Erbjudanden 🌞🌴

Spara upp till 20% och ytterligare 5% om du bokar 10 nätter eller mer med koden: SUMMER24.

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Hem Norge Trondheim

Den bästa husbilen för dig

trondheim_outdoor

Uthyrning av Husbilar i Trondheim

Trondheim är en vacker, historisk stad i Trøndelags län, centrala Norge. Byggd på Trondheimsfjorden är en husbilsuthyrning i Trondheim ett utmärkt sätt att njuta av kusten och den omgivande vildmarken.

Trondheims Nationalparker

Trondheim och Trøndelags län är kända för sina vidsträckta och fantastiska landskap. Ett husbilsäventyr är ett fantastiskt sätt att utforska landsbygden. 

Norge har rykte om sig gällande nationalparker. Många av dem är lättillgängliga från Trondheim via husbil.

På motorvägen E6 söder om Trondheim hittar du nationalparken Dovrefjell-Sunndalsfjella. Det är mycket populärt bland vandrare tack vare sin unika skönhet. Otroliga stigar med vilda oxar är bara en smak av underverken i dessa länder. Längre fram längs E6 ligger den spektakulära nationalparken Rondane. Det är Norges äldsta nationalpark, och den är utmärkt för skidåkning och vandring. Parken är otrolig och varierad, med vilda renar och vattenfall bara några av de mer magiska platserna.

I norr finns några andra utmärkta nationalparker. Kanske Sjunkhatten National Park kan vara något. Återigen är det lättillgängligt när du använder dig av en husbilsuthyrning i Trondheim. Vandring, skidåkning och pittoreska fjordar och berg är höjdpunkterna.

Trondheims Kust, Sjöar och Floder

Husbilsuthyrning i Trondheim sätter dig mycket nära Trøndelags otroliga vattenattraktioner.

Det är svårt att tala om kusten utan att rekommendera "Kystriksveien", även kallad Kustvägen. Du kommer enkelt åt den när du hämtar en husbil i Trondheim och kör norrut. Det är obeskrivligt vackert, men ta inte bara vårt ord på det, National Geographic har beskrivit det som en av världens mest natursköna rutter. 

Medan Norge är känt för sina fjordar, har det några stora sjöar också. Tar du din hyrbil söderut längs kusten kan du upptäcka sjön Lovatnet eller Hornindalsvatn. Båda är otroliga platser för fiske, vandring och båtturer.

När det gäller älvar är Glomma Norges längsta. Den börjar i Trondheim och sträcker sig ända till botten av landet. När du kör längs floden i din husbil kan du se några otroliga sevärdheter, såsom den befästa staden Fredrikstad, stalaktiter i grottorna nära Kongsvinger fästning, och den glada Hope Cathedral.

Campingplatser Runt Trondheim

Om du åker på ett äventyr runt centrala Norge med en husbil måste du hitta en bekväm plats att vila på ordentligt. För att göra det är det mycket viktigt att boka i förväg för att undvika trötthet och tekniska problem. 

Några av de bästa alternativen är den pittoreska och charmiga Blåhammer Camping. Beläget vid kusten är dess utsikt över vad du kan förvänta dig av en husbilscamping. 

Lagnes Camping är ett annat bra alternativ om du ska norrut från Trondheim. Det finns gott om plats för din husbil och en unik utsikt över floden.

För alla som gör kustrutten i sin husbil är Furøy Camping ett utmärkt val. Med fiske, vandring, fjordar och hisnande utsikt över bergen är det mer än bara en campingplats; det är en destination.

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn
Lokala alternativ

Andra städer i närheten

Indie Campers i Trondheim