Upp med huvudet, resenärer! Vi erbjuder 20 % rabatt på bilresor som bokas från och med nu och fram till april

Hyra husbil USA

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i USA

Varför vänta? Ta dina väskor och våra bästa erbjudanden

Under en begränsad tid erbjuder vi 20 % rabatt på våra roadtrips som bokas från och med nu till april.

2 000+ husbilar över hela Europa och USA
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indies flotta)

Gratis avbokning och flexibel betalning

På de flesta husbilar på vår marknadsplats kan du avboka upp till 48 timmar före resan! Du kan också välja att bara betala 20% i förskott.

Läs mer

Europas största husbilsflotta

Över 2000 husbilar, campervan och plåtisar kan hyras på 40 platser i 15 europeiska länder. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

View of the Grand Canyon from the top

Allt om att hyra husbil i USA

   Att resa i USA är roligt för alla. Det är ett av de mest besökta länderna i världen för alla typer av resenärer. Äventyrsresenärer kan utforska de bergiga regionerna nära Klippiga bergen eller Grand Canyon, ett av världens underverk. Besök de stora städerna som New York, Las Vegas, Los Angeles och Chicago. Eller kolla in stranddestinationer som Galveston Island i Texas eller Miami Beach i Florida. Hyr en husbil i USA för att ta dig an kända rutter - Historiska Route 66 och Appalachian Trail. Från new englands förgyllda gamla herrgårdar till spökstäderna i sydväst finns det något för alla.

Visste du det?

• Språk: Engelska

• Populär hälsning: Hej (Hello)

• Genomsnittligt pris på en måltid för två: $ 60

• Pris på en öl: $5

• Landstraditioner: Kör på höger sida; Morgon- och eftermiddagsrusning är de mest trafikerade tiderna på vägen, fordon ger till fotgängare

Campingplats

Husbilscamping är en populär trend i USA. Populära campingområden är campingplatser, nationalparker och statliga parker. Många av dessa platser tar betalt per natt som varierar från $ 25-60 per natt i genomsnitt. Uppdaterade campingplatser är utrustade med fullständiga anslutningar för avfallshantering och el. Husbilscampingen har vuxit de senaste åren. Husbilscampare får parkera var som helst, men kontrollera reglerna för övernattningsparkering. Många stora kommersiella företag som Walmart erbjuder gratis övernattningar på sin parkeringsplats. Andra alternativ är rastplatser och lastbilsstopp som möjliggör övernattningar. Längre vistelser är bäst på en campingplats.

Körning i USA

·      USA har ett av de mest uppdaterade transportnäten i världen. Interstate motorvägar har rutter som korsar flera stater medan delstatsvägar gör de flesta platser tillgängliga för campervans.

·      Avgiftsbelagd prisstruktur för husbilar: Husbilar och husbilar debiteras en högre avgiftssats. Det är baserat på vikt eller storlek, så priserna kan variera beroende på ditt fordon.

·      Sida av vägen: Höger

Årliga evenemang i USA

·      Vårlov - Populär period på våren för att ta en helgsemester - Mar-April - Kostnaderna varierar

·      Sommarsemester - Affärsresetid i USA som varar från maj-september - Högre priser för resor

·      4 juli - landsomfattande firande för självständighetsdagen med fyrverkerier och evenemang - Juli - Gratis offentliga evenemang och privata evenemang

·      Jul - Vinterlovstraditioner med landsomfattande firande - December - Gratis samhällsevenemang för att fira semestern

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
En husbilsägare som hyr ut sin husbil till en familj
couple enjoying living in a rv

Drömmer du om att bo i en husbil? Vi har lösningen.

Kolla in vår helt nya produkt för långtidsuthyrning av husbilar och boka ditt nya hem på fyra hjul! Du kan skräddarsy hela upplevelsen till oslagbara priser.

Boka nu