view of the park outside of vancouver

Hyra husbil Vancouver

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Vancouver

Juli Escapes Erbjudanden 🌞🌴

Spara upp till 20% och ytterligare 5% om du bokar 10 nätter eller mer med koden: SUMMER24.

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Hem Kanada Vancouver

Den bästa husbilen för dig

view of pitt lake with cloud and reflections in the water

Uthyrning av Husbil i Vancouver

När det gäller fantastisk natur har Vancouver ingen brist. Glaciala isfält, kaskadvattenfall, höga toppar och sandiga kustlinjer omger alla området. Hyr en husbil från Vancouver och börja utforska de rikliga omgivande naturliga underverken. 

Nationalparkerna i Vancouver

De nationalparker som omger Vancouver fångar de olika naturliga särdragen i västra Kanada. Robusta kustklippor, tempererade regnskogar och höga toppar är bara några imponerande landskap du kan utforska i din husbil.

Kör din hyrbil österut för att nå Kootenay Rockies, hem till tre stora och bergiga nationalparker. Promenera genom jättelika gammelskogar och utforska alpina ängar i Mount Revelstoke National Park. Utforska öknar, gräsmarker och hängande glaciärer i Kootenay National Park. Bevittna spektakulära vattenfall och enorma hoodoos i Yoho National Park. 

Fortsätt ditt äventyr med husbilar västerut mot Calgary för att nå Glacier National Park. Här hittar du otaliga isfält, imponerande vattenfall och karga toppar att klättra till toppen av. 

Ta en dagstur västerut från Vancouver till Gulf Island National Park Reserve. Denna park omfattar 15 stora öar och många mindre kustnära skatter. Njut av att navigera på små öar, rev och komma i kontakt med de marina ekosystem som har gjort dessa isiga vatten till hem. 

Vancouver Sjöar och Floder

Landskapen runt Vancouver är imponerande mångsidiga landskap som inkluderar många sjöar, floder och kustlinjer som du kan utforska under din husbilssemester.

Kuststaden Vancouver är hem till fantastiska stränder som säkert kommer att imponera på alla havsälskare. Locarno Beach är en dold pärla med storslagen utsikt och bländande stränder bort från stadens liv. Utforska en riktig badstrand vid Ambleside Beach, väster om Vancouver. Njut av vadningsbassänger och steniga stränder vid detta kustnära gömställe. 

Om du letar efter sötvattenstränder, åk till de lugna stränderna av Buntzen Lake som ligger strax norr om Vancouver där du kan vandra, simma, fiska, eller helt enkelt njuta av den naturliga, karga skönheten i denna orörda sjö.

Om du väljer att köra din husbil söderut är Pitt Lake en naturälskares paradis. Sjön flankeras av karga toppar och är hem till flera hemliga vikar och öar med sandstränder som är perfekta för bad eller härlig avkoppling.

Fortsätt söderut i din hyrbil för att slappt flyta nerför Similkameenfloden som rinner ner från Cascade Mountains. Förundras över klippor och frodiga dalar från flodens stränder.

Campingplatser i Vancouver

Att ha en säker plats att bo och vila på är viktigt för att få ut det mesta av varje dag under din campingsemester. När du överväger ställen att bo på är det alltid en bra idé att ringa i förväg för att göra bokningar och se till att campingplatserna kan rymma storleken på din husbil.

Många campingplatser erbjuder reservationer upp till 6 månader i förväg, men vissa fungerar på en "först till kvarn"-basis. Här är några campingplatser som du kan tänka dig när du planerar för din stora kanadensiska roadtrip: Snowforest Campground, Grist Mill Campground och Redstreak Campground. För fler tips , tricks och vägledningar om husbilslivet, kolla in vår blogg .

Hyr en husbil från Vancouver och ge dig ut på ditt livs äventyr. Episka vyer, skimrande stränder och slingrande floder väntar på att upptäckas. 

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn

Indie Campers i Vancouver