🚀 Oförglömliga äventyr från 1€/natt - utforska mer, betala mindre! →

Sjögräns med gult hus och blå himmel

Hyra husbil nära Varberg

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra nära Varberg

Festivaler Säsong Erbjudanden 🎆

Spara upp till 20% och ytterligare 5% om du bokar 10 nätter eller mer med koden: FESTIVALS24. Klicka här och läs mer. ✨

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Fyren med havsutsikt vid solnedgången

Hyr en husbil Varberg

Varberg är en sprudlande kuststad och bjuder på det bästa från hav och land. Staden är en av Sveriges populäraste sommarstäder tack vare sin skönhet, rika kulturliv, och självklart sin närhet till havet. I Varberg finns något för alla: man kan surfa, bada, ta långa strandpromenader, äta gott på någon av stadens många restauranger, fördjupa sig i stadens och Sveriges historia, njuta av livemusik, och mycket mer. Varbergär bland annat känt för sitt vackra kallbadhus som uppfördes år 1903 och håller öppet än idag – sommar som vinter.     

Komma till Varberg

Väg E6 och E20 passerar både Varberg och förbinder staden med resten av Sverige, vilket gör det såväl praktiskt som okomplicerat att ta bil eller husbil till och från Varberg. Till Göteborg i norr är det cirka nio mil och tar en knapp timme att köra, och till Halmstad i söder är det ungefär lika långt och tar även det knappt en timme. Tåg till Varberg går från bland annat Malmö och Göteborg, och det går även att resa till och från staden via buss. Varberg har ingen egen flygplats, vilket betyder att de närmaste flygplatserna är Halmstad Flygplats och Göteborg Landvetter Airport. Därifrån tar man sig enkelt vidare genom inrikes eller utrikesflyg. Från Landvetter flyger man till exempel till Amsterdam- Schiphol med KLM på en och en halv timme, eller till Stockholm Arlanda med SAS på under en timme.    

Parkering i Varberg

Det är gratis att parkera på alla kommunala parkeringar i Varberg, inklusive i kommunens fem parkeringshus som ligger ett stenkast från Varbergs torg. Vilka tider - och hur länge - man får parkera varierar mellan de olika parkeringsplatserna, och kan även skilja mellan olika plan i samma parkeringshus.  I parkeringshuset Briggen får man till exempel parkera upp till 10 timmar på plan 1–3, och upp till 17 timmar på plan4. Vill man parkera en längre tid, till exempel flera dagar, kan man göra det mot en avgift. Avgiften startar från 30 kr/natten och man kan som längst stå parkerad 15 dagar. 

Årliga evenemang i Varberg

Rock the Night (Juli): Sveriges största tributefestival för 70- och 80-talsrock. Biljett, 495 kr.

Hallifornia (Juli): Tredagars actionsportfestival där deltagarna får testa på aktiviteter som wakeboard, yoga, klättring, slackline, longboard, med mera.  Dagsbiljett vuxen, 220 kr.

Street Bourbon Band (Juli):  Varje sommar, tredje onsdagen i juli, övertar Street Bourbon Band Societetsparkens scen och bjuder på allt från jazz och pop till rock, schlager, och akustiskt. Gratis.

Camping i Varberg

Destination Apelviken: Femstjärnig camping med både pool och havsbad. Husbilscamping ca 450 kr/natten.

Agrell’s Stugor o Camping: Camping med gångavstånd till både hav och stad. Husbilscamping från 250 kr/natten.

Getteröns Camping: Belägen på en vacker halvö med närhet till sex badstränder, Varberg centrum, och 5 natursköna vikar. Husbilscamping från 260 kr/natten. 

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn