Njut av hösten i en husbil! Spara upp till 20 % på utvalda resor.

Hyra husbil Zürich

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Zürich

Fira hösten med upp till 20 % rabatt!

Vill du njuta av hösten i en husbil? Vi har erbjudanden på utvalda resor! Njut av fallande löv från din mysiga husbil med upp till 20 % rabatt!

2 000+ husbilar över hela Europa och USA
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indies flotta)

Gratis ändringar och flexibel betalning

Du kan ändra dina bokningsuppgifter upp till 72 timmar före resan! Du betalar också bara hela beloppet för din bokning 17 dagar före resan.

Läs mer

Europas största husbilsflotta

Över 2000 husbilar, campervan och plåtisar kan hyras på 40 platser i 15 europeiska länder. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Den bästa husbilen för dig

River and waterfalls surrounded by forest and a castle

Plåtis Zurich

Zürich, en mångfacetterad stad vid sjön. Det är bara en timme till de berömda schweiziska Alperna. Zürich har mycket att erbjuda, från de historiska byggnaderna i gamla stan till kaféerna längs Limmat och den berömda Bahnhofstrasse med sina lyxbutiker. Klättra till toppen av Grossmünster-katedralen, ta en båttur på sjön och koppla av i Lindenhof-parken med utsikt över gamla stan och smaka slutligen på den berömda schweiziska chokladen i en av de många chokladbutikerna i staden, som Sprüngli, innan du ger dig av för att utforska resten av Schweiz.

Att ta sig till Zurich

Staden ligger vid Zürichsjöns strand i norra Schweiz. Det är lättillgängligt med väg tack vare olika motorvägar: A1, som korsar Schweiz från öst till väst, från Genève till St. Gallen, A3 mellan Basel och Chur och A4, som förbinder norra delen av landet med Ticino. Stadens centralstation erbjuder direkt tillgång till Zürichs centrum. Det går många förbindelser både inom Schweiz och till europeiska städer som Berlin, Wien och Milano på bara några timmar. Zürich-Kloten International Airport är inkörsporten för många besökare. Swiss och Easyjet erbjuder ett brett utbud av destinationer runt om i världen. Resan från flygplatsen till stadens centrum tar cirka 15 minuter, oavsett om det är med bil eller tåg.

Parkering i Zurich

När du anländer till Zürich är parkeringsplatser längs gatan ganska knappa och begränsade i den tid du kan lämna din bil (2-4 timmar). Timpriset är mellan £ 1.50 och £ 3.50, betalas på parkeringsmätaren eller med kreditkort via Parkingpay-appen. Staden erbjuder underjordiska parkeringsplatser, men vissa bilar och husbilar kan behöva vara uppmärksamma på höjdbegränsningar, med priser som liknar gatuparkeringar. Parkhaus Hauptbahnhof och Hohe Promenade är de mest centralt belägna (cirka £ 32 per dag).

Akta dig dock för böter om du inte håller dig till de angivna parkeringstiderna, eftersom staden är mycket strikt med detta.

Den billigaste och enklaste lösningen är att parkera i Park+ride, i Zürich finns Tiefenbrunnen och Glattbrugg är mycket bekväma. De dagliga priserna varierar mellan £ 6 och £ 16. De ligger nära en tågstation med direkt och snabb anslutning till stadens centrum.

Årliga evenemang i Zurich

  • Zürich Carnival: 4-6 mars 2022: Mellan musik, fancy klänning och kul, upptäck schweiziska traditioner på denna årliga karneval
  • Street Parade: 17 augusti 2021: Detta är sommarens händelse för elektrofans. Flera etapper och många floats får dig att dansa längs kanten av sjön.
  • Zürcher Theater Spektakel: 19 augusti - 5 september 2021: I en magisk miljö kan du uppleva alla former av konst från dans till sång till teater för alla åldrar.
  • Illuminaritum: November 2021: I november, utforska Zürich när det är upplyst av tusentals ljus.

Camping i Zurich

Observera att det är bäst att boka i förväg, särskilt under högsäsong (juli-augusti).

  • Zürich Fischers Fritz camping: ett litet paradis i utkanten av Zürich med direkt tillgång till sjön, för £ 28 till £ 40 per natt.
  • Vitznau camping: med utsikt över Sjön Waldstätten, är den perfekta utgångspunkten för att utforska regionen, som kostar mellan £ 20 och £ 40 per natt.
  • Walenstadt camping: inbäddat mellan sjön och bergen, ligger 80 km från Zürich i riktning mot Alperna, till en lägre kostnad mellan £ 16-
    24 per natt. 

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn
Lokala alternativ

Andra städer i närheten

Indie Campers i Zürich

couple enjoying living in a rv

Drömmer du om att bo i en husbil? Vi har lösningen.

Kolla in vår helt nya produkt för långtidsuthyrning av husbilar och boka ditt nya hem på fyra hjul! Du kan skräddarsy hela upplevelsen till oslagbara priser.

Boka nu