🚀 Oförglömliga äventyr från 1€/natt - utforska mer, betala mindre! →

Hyra husbil Zurich

Hyra husbil Zürich

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Zürich

Festivaler Säsong Erbjudanden 🎆

Spara upp till 20% och ytterligare 5% om du bokar 10 nätter eller mer med koden: FESTIVALS24. Klicka här och läs mer. ✨

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Den bästa husbilen för dig

River and waterfalls surrounded by forest and a castle

Plåtis Zurich

Zürich, en mångfacetterad stad vid sjön. Det är bara en timme till de berömda schweiziska Alperna. Zürich har mycket att erbjuda, från de historiska byggnaderna i gamla stan till kaféerna längs Limmat och den berömda Bahnhofstrasse med sina lyxbutiker. Klättra till toppen av Grossmünster-katedralen, ta en båttur på sjön och koppla av i Lindenhof-parken med utsikt över gamla stan och smaka slutligen på den berömda schweiziska chokladen i en av de många chokladbutikerna i staden, som Sprüngli, innan du ger dig av för att utforska resten av Schweiz.

Att ta sig till Zurich

Staden ligger vid Zürichsjöns strand i norra Schweiz. Det är lättillgängligt med väg tack vare olika motorvägar: A1, som korsar Schweiz från öst till väst, från Genève till St. Gallen, A3 mellan Basel och Chur och A4, som förbinder norra delen av landet med Ticino. Stadens centralstation erbjuder direkt tillgång till Zürichs centrum. Det går många förbindelser både inom Schweiz och till europeiska städer som Berlin, Wien och Milano på bara några timmar. Zürich-Kloten International Airport är inkörsporten för många besökare. Swiss och Easyjet erbjuder ett brett utbud av destinationer runt om i världen. Resan från flygplatsen till stadens centrum tar cirka 15 minuter, oavsett om det är med bil eller tåg.

Parkering i Zurich

När du anländer till Zürich är parkeringsplatser längs gatan ganska knappa och begränsade i den tid du kan lämna din bil (2-4 timmar). Timpriset är mellan £ 1.50 och £ 3.50, betalas på parkeringsmätaren eller med kreditkort via Parkingpay-appen. Staden erbjuder underjordiska parkeringsplatser, men vissa bilar och husbilar kan behöva vara uppmärksamma på höjdbegränsningar, med priser som liknar gatuparkeringar. Parkhaus Hauptbahnhof och Hohe Promenade är de mest centralt belägna (cirka £ 32 per dag).

Akta dig dock för böter om du inte håller dig till de angivna parkeringstiderna, eftersom staden är mycket strikt med detta.

Den billigaste och enklaste lösningen är att parkera i Park+ride, i Zürich finns Tiefenbrunnen och Glattbrugg är mycket bekväma. De dagliga priserna varierar mellan £ 6 och £ 16. De ligger nära en tågstation med direkt och snabb anslutning till stadens centrum.

Årliga evenemang i Zurich

  • Zürich Carnival: 4-6 mars 2022: Mellan musik, fancy klänning och kul, upptäck schweiziska traditioner på denna årliga karneval
  • Street Parade: 17 augusti 2021: Detta är sommarens händelse för elektrofans. Flera etapper och många floats får dig att dansa längs kanten av sjön.
  • Zürcher Theater Spektakel: 19 augusti - 5 september 2021: I en magisk miljö kan du uppleva alla former av konst från dans till sång till teater för alla åldrar.
  • Illuminaritum: November 2021: I november, utforska Zürich när det är upplyst av tusentals ljus.

Camping i Zurich

Observera att det är bäst att boka i förväg, särskilt under högsäsong (juli-augusti).

  • Zürich Fischers Fritz camping: ett litet paradis i utkanten av Zürich med direkt tillgång till sjön, för £ 28 till £ 40 per natt.
  • Vitznau camping: med utsikt över Sjön Waldstätten, är den perfekta utgångspunkten för att utforska regionen, som kostar mellan £ 20 och £ 40 per natt.
  • Walenstadt camping: inbäddat mellan sjön och bergen, ligger 80 km från Zürich i riktning mot Alperna, till en lägre kostnad mellan £ 16-
    24 per natt. 

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn
Lokala alternativ

Andra städer i närheten

Indie Campers i Zürich