Öka din husbiluthyrningsverksamhet

Lista din flotta på Indie Campers marknadsplats. Dra nytta av vår expertis och breda internationella kundbas för att ta ditt företag till nästa nivå.

Varför ska jag lista min flotta med Indie Campers?

Top quality fleets

Flottar av högsta kvalitet

Vi arbetar bara med husbilsuthyrningsföretag av hög kvalitet. Registrera dig så informerar vi våra 5 miljoner årliga besökare om att du tillhandahåller en exceptionell service.

Decide your earnings

Bestäm dina vinster

Få ut det mesta av vår sömlösa process: Du bestämmer vilka husbilar du vill hyra ut, datum de är tillgängliga och priser.

No hidden costs

Inga dolda kostnader

Inga komplexa affärsmodeller. Hantera bara din flotta och betala en provision för de bokningar du accepterar.

Hyr ut min husbil

Inte bara någon marknadsplats

Campervan expertise

Husbilskompetens

Vi är inte nya i spelet; vi är erfarna. husbilsägare själva. Vår flotta med 1 250+ husbilar säger något om vår expertis inom området.

Global reach

Global räckvidd

Över 100 000 resenärer från 100+ olika länder. 5M + årliga webbplatsbesökare. Exponera din flotta för ett etablerat globalt nätverk av husbilsälskare.

Customers you can trust

Kunder du kan lita på

Vi ger dig de bästa kunderna genom tillförlitliga identitetskontroller. Med vår onlineincheckning kan du enkelt granska kundinformation i förväg, få snabb insamling och öka försäljningen av ytterligare tjänster och produkter.

Safe payments

Säker betalning

Alla betalningar är säkrade av Stripe, vilket ger dig och dina kunder extra säkerhet.

Enkel process, hög belöning

1

Registrera nu

Fyll i detaljerna för din flotta på den här sidan så kommer vårt dedikerade team snart att kontakta dig för att skapa dina annonser.

2

Annonsera din flotta

Skapa dina annonser, lägg till beskrivningar och bilder på dina husbilar. Du kan ställa in dina egna priser baserat på säsong, tillgänglighet, plats och mycket mer.

3

Hyr och börja tjäna

Så snart din flotta är listad kommer du att få bokningsförfrågningar. Acceptera bokningarna och börja tjäna, eller välj "Omedelbar bokning" för att göra processen ännu enklare.

Make your fleet work smarter. Effortlessly.