NYTT ÅR, NYA PLATSER! 20% rabatt på alla 2021-bokningar för våra 8 NYA platser, med GRATIS avbokning, flexibel betalning och extra rabatter på långtidsuthyrning! Erbjudandet gäller endast till 25 januari!

Svenska / € EUR

Om oss

Indie campers löser allt krångel med att planera en road trip för en enkel och personlig digital upplevelse med kontinuerligt stöd från vår kundsupport. Vi erbjuder moderna husbilar för platser över hela Europa. Dessutom ger vi lokala tips om speciella platser och höjdpunkter som du bör ta med dig för att få en oförglömlig road trip.

Det som en gång började med tre husbilar och två goda kompisar från Portugal och Österrike år 2013 har blivit Europas största husbilsuthyrningsföretag. Med en flotta på över 2000 fordon befinner sig Indie Campers idag på fler än 40 platser i Portugal, Spanien, Frankrike, Tyskland, Nederländerna, England, Skottland, Irland, Schweiz, Belgien, Italien, Kroatien och Sverige. Med målet att ge resenärer den ultimata road trip-upplevelsen ger vi möjligheten att starta en resa på en plats för att sedan avsluta på någon av våra andra destinationer.
Med ett brett utbud av tillbehör som WiFi, GPS, bord och stolar, grillar, surfbrädor och cyklar gör Indie Campers det enkelt att sätta ihop din drömresa. Dessutom slipper du allt krångel med reseplanering genom en avslappnad och personlig onlineupplevelse med kontinuerligt stöd från bokningsteamet. Resenärer kan även få lokala tips och information om platser de borde besöka på vägen för att få en riktigt unik och minnesvärd resa.
Indie Campers
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev