Om oss

Indie campers löser allt krångel med att planera en road trip för en enkel och personlig digital upplevelse med kontinuerligt stöd från vår kundsupport. Vi erbjuder moderna husbilar för platser över hela Europa och Nordamerika. Dessutom ger vi lokala tips om speciella platser och höjdpunkter som du bör ta med dig för att få en oförglömlig road trip.

Det som började som ett tre personer husbilsuthyrningsföretag i Portugal, som realiserades 2013 av två goda vänner från Portugal och Österrike, har blivit Europas och Nordamerika största husbilsuthyrningsföretag.Vi samler over 7 000 egne kjøretøyer og bobiler, bobiler og andre fritidskjøretøyer fra utallige individuelle og profesjonelle verter, og vi opererer over hele Europa, Nord-Amerika og Oseania og er fysisk til stede i over 70 byer. Vi har nyligen börjat integrera otaliga andra husbilar från andra professionella husbilsföretag och privata husbilsägare. Indie Campers syftar till sina resenärer den ultimata roadtrip-upplevelsen och erbjuder de flesta äventyrare möjlighet att börja resan på ett ställe och avsluta den på en annan.
Med ett brett utbud av tillbehör som WiFi, GPS, bord och stolar, grillar, surfbrädor och cyklar gör Indie Campers det enkelt att sätta ihop din drömresa. Dessutom slipper du allt krångel med reseplanering genom en avslappnad och personlig onlineupplevelse med kontinuerligt stöd från bokningsteamet. Resenärer kan även få lokala tips och information om platser de borde besöka på vägen för att få en riktigt unik och minnesvärd resa.